تحقیقات بازاریابی - مشاور بازاریابی ۷۹۳ نفر
دوشنبه, ۲۴ تیر ۱۳۹۲، ۰۳:۴۲ ب.ظ ۰ نظر
به نام هستی بخش هستی آفرین
مدیریت فروشگاه، مدیریت خرده فروشی
اصول و تکنیک های فروشگاه داری و مغازه داری
چیدمان فروش، مدیریت فروش، مدیریت فروشگاه های زنجیره ای،
اصول و تکنیک های سوپرمارکت داری و مدیریت سوپرمارکت و مغازه های خرده فروشی،
تجهیزات و مواد غذایی، پزشکی، آرایشی، بهداشتی، مصالح صنعتی و ساختمانی،کیف و کفش
و پوشاک، تجهیزات صوتی تصویری و منزل، دکوراسیون و معماری فروشگاه ها و محل کسب و
کار های مختلف
مولف ومترجم: علی
خویه
مدرس دانشگاه،
مولف و مترجم کتب تخصصی با بیش ازده سال تجربه اجرایی
تهران 1390
- مفهوم مدیریت فروش حرفه ای و جایگاه آن در تجارت
- اصول طرح ریزی و بهبود روش کار در فروشگاه
- اصول مدیریت فروشگاه و فروشگاه مداری
- اصول طرح ریزی و بهبود روش کار در فروشگاه و چیدمان فروش
- مدیریت تبلیغات و روابط عمومی در فروش
- مدیریت آمیخته بازاریابی در چیدمان فروش، مرچندایزینگ،
بازارپردازی، چیدمان فروشگاه
- بازاریابی و فروش تکنیکی و ارتقا بینش مدیریت فروش حرفه ای
- اصول و تفکر مشتری مداری و فروشگاه مداری
اصول چیدمان فروش، مرچندایزینگ، بازارپردازی، چیدمان
فروشگاه
- مهارتهای چیدمان فروش، مرچندایزینگ، بازارپردازی، چیدمان
فروشگاه
- مهارت کنترل نور فضا محیط
- مهارت استفاده از ابزارهای چیدمان
وظایف مرچندایزر
مهارت های مرچندایزرها
وظایف بازارپردازان
- مهارت قفسه بندی و چیدمان اجناس
- مهارت نمایش اجناس به مشتریان
- مهارت نمایش محصول برای مشتریان مختلف
- مهارت استفاده از عوامل روانی در چیدمان فروش
- مهارت ارائه مؤثر مطالب
- مهارت های رفتاری
- مهارت بازی با چاشنی های فروش
- مهارت کاربردهای گرافیک فروشگاهیمهارتهای مدیریت فروشگاه علمی
و حرفه ای
- مهارتهای ایجاد انگیزه در کارکنان و روش های آن
- مهارتهای ایجاد هماهنگی در فروشگاه
- مهارتهای نظارت و کنترل موثر در چیدمان فروش
- مهارت مدیریت مشتریان فروشگاه
- مهارت های ارتباطی با مشتریان فروشگاه
- مهارتهای گزارش نویسی فنی و مدیریتی
- مهارت های رفتاری در چیدمان فروش
- مهارت چانه زنی حرفه ای در چیدمان فروش، مرچندایزینگ،
بازارپردازی، چیدمان فروشگاه
- مهارت های ارایه پروموشن
- مهارت های جذب و حفظ مشتری
- مهارت بازارگرمی بازارسازی بازار سنجی
- مهارت ایجاد انگیزه در مشتری
- مهارتهای ایجاد هماهنگی در فروشگاه
- مهارت ایجاد تعادل، تناسب، تاکید، تداوم، تنوع و وحدت در فروشگاه
- معاینه فنی غرفه ها و فروشگاه ها
- مهارت وفادارسازی مشتریان
- مهارت ایجاد مزیت رقابتی در چیدمان
- مهارت برقراری ارتباط موثر بین اجناس و مشتریان
- مهارت گروه بندی فروشگاه
- مهارت پیکر بندی فروشگاه و غرفه
- مهارت مرچندایزینگ و سمپلینگ
- کایزن پوکا یوکه شش سیگما فنگ شویی در فروشگاه و چیدمان
فروش
مدیریت امورفروشگاهی
مدیریت امور فروشگاهی ( به ویژه خرده فروشی ) وکلیه اموری است
که ازجانب مدیریت فروشگاه برای ایجاد ارتباط بهتر وبیشتربا مشتری درمحل فروشگاه
انجام می شود.
مدیریت فروشگاهی
- نحوه تامین کالا
- نحوه تامین مالی خریدها وپروژه ها
- نحوه انتخاب محل برای فروشگاه ها
- نحوه مشتری یابی
- نحوه ایجاد ارتباط ، حفظ وافزایش ارتباطات بامشتری
- چگونگی معرفی، جانمایی ، نمایش وعرضه کالا
- نحوه شناسایی وارزیابی رقبا
- نحوه ایجاد ارتباط وهمکاری بارقبا
- چگونگی خلق ، حفظ وحمایت از Brand
- چگونگی قیمت گذاری
- چگونگی تبلیغات واطلاع رسانی
- چگونگی ایجاد مزیت های رقابتی ( بادوام )
1فصل اول : مقدمه ای برچیدمان فروش و فروشگاه مداری
1-1 )چیدمان فروش و فروشگاه مداری چیست ؟
1-2 مدیریت امورفروشگاهی
1-3 تاریخچه چیدمان و دکوراسیون در زندگی و کسب و کار
1-4 بیست اصل مدیریت فروشگاه و چیدمان فروش
1-5 جایگاه طراحی و چیدمان فروشگاه در بازاریابی و کسب و کار:
1-6 مدیریت محصول و چیدمان کالا در فروشگاه مداری
1-6.1 موضع و جایگاه محصول:
1-6.2 استراتژیهای تعیین جایگاه محصول در فروشگاه
1-7 سطح فروش و چیدمان کالا :
فصل دوم : تجزیه تحلیل عناصر فروشگاه و محل کسب و کار و چیدمان
فروش
2-1) معماری فروشگاه :
2-2) رنگ پردازی وروانشناسی رنگها :
2-2-1)رنگ بسته بندی کالا :
2-3) نور پردازی فروشگاه
2-3-1)سبک های اصلی نورپردازی
2-4) موسیقی فروشگاه و محل کار:
2-4-1) موسیقی درمانی در فروشگاه و محل کار
2-5) ایجاد فضای معطر و دل انگیز
2-6) تابلوهای راهنمادر فروشگاه و محل کسب و کار
2-7) انتخاب رنگ دیوارها
2-8) انتخاب کفپوش
2-9) استفاده از طبیعت در محیط فروش
2-10) محیط، بهداشت و ایمنی فروشگاه و محل کار
امنیت – حفاظت – بهداشت – دسترسی
2-11) ارگونومی در چیدمان فروش و فروشگاه مداری محل کسب و
کار
2-12) موقعیت فروشگاه و محل کسب و کار
2-13) نمای ورودی و محوطه ی اطراف فروشگاه
2-14) نقش تکنولوژی در طراحی و چیدمان فروش و فروشگاه مداری
2-15) فرم و فضا در طراحی و چیدمان فروش و محل کسب و کار
2-16) حجم، بافت و شکل در طراحی و چیدمان فروش
2-17) وضعیت انبار
2-18) وضعیت سردخانه ها
2-19) تبلیغات و اطلاع رسانی
2-20) ویژگی فروشندگان ، صندوق داران ، انتظامات و خدمه
2-21) گرافیک فروشگاهی و محل کسب و کار
2-21-1) کاربردهای گرافیک فروشگاهی و محل کسب و کار
2-21-2) تداوم در عناصر گرافیکی فروشگاه و محل کسب و کار
2-21-3) تاکید در عناصر گرافیکی فروشگاه و محل کسب و کار
2-21-4) تعادل در عناصر گرافیکی فروشگاه و محل کسب و کار
2-21-5) تناسب: در عناصر گرافیکی فروشگاه و محل کسب و کار
2-21-6) ایجاد وحدت در فروشگاه و محل کسب و کار
2-21-7) تنوع در فروشگاه و محل کسب و کار
2-21-8) بافت فروشگاه و محل کسب و کار
2-21-9) نورفروشگاه و محل کسب و کار
2-22) چک لیست معاینه فنی طراحی و چیدمان فروش
2-23)چک لیست عوامل داخلی و خارجی فروشگاه
2-24) چک لیست فروشگاه مداری ومدیریت فروشگاه و محل کسب و
کار
ده پرسش کلیدی در رابطه با خلق ارزش در فروش حرفه ای و محل
کسب و کار
2-25) بخش های چیدمان فروشگاه و محل کسب و کار
2-26) اصول چیدمان محصولات یخچالی در انبار دارویی داروخانه
نگین
فصل سوم: مدیریت فروشگاه های بزرگ
و محل کسب و کار
3-1) انواع فروشگاهها
3-1-1)نکات مهم در استفاده از خدمات عمده فروشان
3-2) ویژگی های فروشگاه زنجیره ا
3-3)مزایای فروشگاه شبکه ای برای جامعه و مصرف کنندگان
3-4) فعالیت های اجرایی فروشگاه ها و فروشگاههای زنجیره ای
3-5) استراتژی فروشگاهی
3-6) عوامل رشد و توسعه فروشگاه ها به ویژه فروشگاه های
زنجیره ای
3-6-1)عوامل بیرونی تاثیر گذار در رشدوتوسعه فروشگاه ها و محل
کسب و کار
3-6-2)عوامل درونی تاثیر گذار در رشد و توسعه
فروشگاه ها و محل کسب و کار
3-7) ایجاد مزیت رقابتی فروش و فروشگاه و محل
کسب و کار
3-7-1) وفاداری مشتری
3-7-1-1)موقعیت و جایگاه فروشگاه و محل کسب و کار
3-7-1-2)سرویس و خدمات
3-7-1-3) پایگاه داده های فروشگاه و محل کسب و کار
3-7-2)ارتباط باتامین کنندگان کالا
3-7-3)کارکنان و پرسنل متعهد و موثر
3-7-4)هزینه های عملیاتی و اجرایی پایین
3-8) استراتژی های رشد فروشگاه
3-8-1) نفوذ در بازار
3-8-2) توسعه بازار
3-8-3) توسعه چارچوب فعالیت فروشگاه
3-8-4) تنوع
فصل چهارم: ارتباطات فروشگاهی و فروشگاه مداری و محل کسب و کار
4-1)استراتژی ارتباطات مشتری در بخش فروشگاهی
4-2) نیاز به ارتباط موثر در فروش و فروشگاه و محل کسب و کار
4-3) انواع ارتباطات فروشگاهی و محل کسب و کار
4-4) وظایف اجرایی برنامه ارتباطات
4-5) روشهای برقراری ارتباط با مشتریان
4-6)فرآیند ارتباطات فروشگاهی
4-7)جنبه های عملی از ارتباطات مشتری
4-8)ارتباط موثر در فروشگاه
4-9)محدودیت های ارتباطات فروشگاهی
4-10)انتخاب پیام های ارتباطات
4-11)هزینه های ارتباطات
4-12)الزامات استراتژی ارتباطات مشتری
4-13)وظایف اجرایی برنامه ی ارتباطات
4-13)روش های برقراری ارتباط با مشتریان فروشگاه های بزرگ
4-15) نقاط قوت و ضعف روش های ارتباطات
فصل پنجم : مهندسی فروش، مبانی سازماندهی و ساختار فروشگاه ها
و محل کسب و کار
5-1)مبانی سازماندهی و ساختار فروشگاه ها و محل کسب و کار
5-2) انواع نمودار فروشگاهی
5-3) واحد سازی و گروه بندی فروشگاه
5-4) مهندسی فروش
5-4-1) شاخه های مهندسی فروش و تجزیه تحلیل فروش
5-5) پیش بینی فروش
5-5)1. روشهای پیش بینی فروش
5-6) برنامه ریزی فروش و فروشگاه و محل کسب و کار
5-7) کارگاه کارگروهی مهندسی فروش و محل کسب و کار
5-7-1) چک لیست مهندسی فروش
5-8) بررسی موردی مهندسی فروش
5-9) هدفگذاری و مدیریت هدف فروش
5-9-1) تفاوت بین مفاهیم هدف، ابزار و عملیات فروش و محل
کسب و کار
5-9-2) ویژگی های هدف گذاری خوب
5-9-3) محاسن و مزایای هدف گذاری فروش
5-9-4) فرایند هدفگذاری در سیستم فروش
5-7-5) سیستم ها و روش های هدفگذاری اجرایی
5-10) سفارش گیری از مشتری
5-11) تعیین بودجه فروش
5-12) مهندسی فروش هدف دار
5-12-1) فروش هدف دار (فروش بر مبنای هدف)
5-12-2) سه مرحله اصلی فروش بر مبنای هدف
5-13) تکنیک ها و استراتژی های فروش
5-13-1) فروش انبوه {Mass Selling}
5-13-2) فروش مبتنی بر بخشهائی از بازار و مشتریان{Segment
Selling}
5-13-3)فروش مبتنی بر بخش های ویژه {Niche Selling}
5-13-4)فروش خرد {Micro Selling}
5-13-5)فروش محلی: {Local Selling}
5-13-6)فروش فردی: {Individual Selling}
5-13-7)فروش یکنواخت(یکنواخت)
5-13-8)فروش چندگانه
5-13-9)فروش متمرکز
5-14) هدف قرار دادن بازار و مشتریان {تعیین بازار و مشتریان هدف}{Target
Market}
5-15) ارزیابی بخشهای بازار و مشتریان
5-16) استراتژیهای انتخاب بخشهائی از بازار و مشتریان
5-17) عوامل موثر در گزینش استراتژی انتخاب بازار و مشتریان
اداره و کنترل فروشگاه
5-10-1) جذب و انتخاب پرسنل فروشگاه و محل کسب و کار
5-10-2)تجزیه و تحلیل شغل
5-10-3)شرح شغل
5-10-4)تربیت و آموزش شاغلین فروشگاه و محل کسب و کار
5-10-5)ایجاد انگیزه و کنترل شاغلین فروشگاه
5-10-6)رفتارهای مدیریتی فروشگاهی و محل کسب و کار
5-10-7)تصمیم گیری های فروشگاهی و محل کسب و کار
5-10-8)سبک و شیوه ی مدیریت فروشگاه و محل کسب و کار
5-10-9)ارزیابی پرسنل فروشگاه :
5-10-11)مدیریت پیکربندی فروشگاه
- فروشندگان حرفه ای
- کسری و مغایرت کالاها در فروشگاهها و محل کسب و کار
- اصول مکان یابی فروش و فروشگاه و محل
کسب و کار
- موقعیت فروشگاه و مشتری
- موقعیت فروشگاه و محیط عمومی شهر
- سطوح تجاری
- شرایط اختصاصی محل فروشگاه
5-13-5)
تحقیقات در محل و موقعیت فروشگاه
علی خـویه 09122991608
www.khooyeh.com
www.alikhooyeh.blogfa.com
www.saleschool.blogfa.com
فصل ششم:چاشنی های فروش و برنامه های ترفیع
6-1) ترفیع و ترویج در فروش و فروشگاه:
6-2) اهداف سیستم ترفیع و چاشنی فروش
6-3) مدیریت کانال توزیع:
6-4) سیستم ترفیع در سطوح کانال:
6-5) عوامل و ابزارهای موثر در سبد ترویج
6-6) پیشبرد فروش
6-7) فروش شخصی و بازاریابی مستقیم حضوری
6-9) روابط عمومی:
6-10) نمونه چاشنی فروش در یک شرکت پخش
6-11) سمپلینگ چیست ؟
6-12) سمپلینگ در ایران
6-13) کاربردهای سمپلینگ
6-14) مزایای سمپلینگ
6-15) هدف از سمپلینگ
6-16) شاخه های سمپلینگ
6-17) مرچندایزینگ
6-18) هدف از مرچندایزینگ
6-19) بودجه مرچندایزینگ
6-20) وظایف Merchandiser
یا بازار پرداز
6-21) عوامل مورد نظر مشتریان دربازار پردازی
6-22) عملیات بازارپردازی
6-23) عوامل مورد نظر مشتری دربازارپردازی
فصل هفتم :خریداران و مشتریان فروشگاه ها
7-1) دستهبندی افراد در پذیرش و خرید فروشگاه های
جدید
7-2) درک رفتار خریداران، استفاده کنندگان مصرف کنندگان فروشگاه و
فروشگاه
7-3) عوامل موثر بر رفتار خریداران فروشگاه و فروشگاه
7-3-1) عوامل فرهنگی تاثیر گذار بر خریداران فروشگاه و
فروشگاه:
7-3-2)عوامل اجتماعی تاثیر گذار بر خریداران فروشگاه و محل
کسب و کار
7-3-3)گروههای مرجع و تاثیر آنها بر خرید از فروشگاه و فروشگاه
مداری
7-3-4)خانواده و نقش آن در خرید و تهیه اقلام از فروشگاه و محل
کسب و کار
7-4) عوامل فردی تاثیر گذار بر خریداران فروشگاه و محل کسب و
کار
سبک زندگی و تاثیر آن بر خریداران فروشگاه
تلقیات و برداشت های خریداران فروشگا
شخصیت خریداران
7-5) عوامل روانشناختی تاثیر گذار بر خریداران
فروشگاه و محل کسب و کار
7-6) انواع رفتارهای خرید در فروشگاه و محل کسب و کار
7-7) فرایند 6 مرحله ای انتخاب، خرید و تهیه جنس مشتری
از
فروشگاه و محل کسب و کار
فصل هشتم: تکنیک های فروشگاه مداری و طراحی و چیدمان فروشگاه
8-1) پوکا یوکی
8-2) استراتژی ضد دزدان فروشگاهی
8-3) Just in
Time
8-4) 5s در مدیریت فروشگاه و چیدمان فروش
8-5) کایزن در مدیریت فروش و فروشگاه مداری
8-6) موداهای فروش و فروشگاه مداری
8-7) فاکتورهای استرس و نگرانی در محیط های فروش
8-8) مدیریت هزینه های فروشگاه
8-9) شش سیگما در مدیریت فروشگاه، طراحی و چیدمان فروشگاه و محل
کسب و کار
8-10) فنگ شویی در فروشگاه مداری و چیدمان فروش و محل کسب و کار
پیوست 1) نگاهی کلی به امکانات نرم افزار فروش فروشگاهی
و محل کسب و کار
پیوست 2) تجهیزات فروشگاهی
پیوست 3) مورد کاوی طراحی و چیدمان نمایشگاه کتاب
فصل سوم: راهنمای دکوراسیون و چیدمان املاک و مستغلات
3-1) راهنمای دکوراسیون و چیدمان واحد و ساختمان با توجه به نوع واحد
3-1-1)راهنمای
دکوراسیون و چیدمان واحد مسکونی
3-1-1-1) راهنمای دکوراسیون و چیدمان خانه
3-1-1-1-1) راهنمای دکوراسیون و چیدمان خانه معمولی
3-1-1-1-2) راهنمای دکوراسیون و چیدمان خانه ویلایی
3-1-1-2) راهنمای دکوراسیون و چیدمان آپارتمان
3-1-1-2-1)
راهنمای دکوراسیون و چیدمان آپارتمان از مجتمع مسکونی
3-1-1-2-2)
راهنمای دکوراسیون و چیدمان آپارتمان از برج بلند مرتبه
3-
1- 2) راهنمای دکوراسیون و چیدمان واحد
تجاری
3-1-2-1)
راهنمای دکوراسیون و چیدمان واحد
تجاری با توجه به نوع فعالیت
3-1-2-1-1)
راهنمای دکوراسیون و چیدمان واحد
تجاری برای موسسات آموزشی
3-1-2-1-2)
راهنمای دکوراسیون و چیدمان واحد
تجاری برای موسسات فرهنگی
3-1-2-1-3)
راهنمای دکوراسیون و چیدمان واحد
تجاری برای موسسات تولیدی
3-1-2-1-4)
راهنمای دکوراسیون و چیدمان واحد
تجاری برای موسسات صنعتی
3-1-2-2)
راهنمای دکوراسیون و چیدمان واحد
تجاری با توجه به محل فعالیت
3-1-2-2-1)
راهنمای دکوراسیون و چیدمان واحد
تجاری در پاساژها
3-1-2-2-2)
راهنمای دکوراسیون و چیدمان واحد
تجاری در خیابان های اصلی
3-1-2-2-3)
راهنمای دکوراسیون و چیدمان واحد
تجاری در خیابان های فرعی
3-1-2-2-4)
راهنمای دکوراسیون و چیدمان واحد
تجاری در مکان های عمومی
3-1-2-3)راهنمای
دکوراسیون و چیدمان واحد تجاری با توجه به شغل
3-1-2-3-1)
راهنمای دکوراسیون و چیدمان واحد
تجاری براس فروشندگان پوشاک
3-1-2-3-2)
راهنمای دکوراسیون و چیدمان واحد
تجاری برای فروشندگان لوازم کامپیوتر
3-1-2-3-3)
راهنمای دکوراسیون و چیدمان واحد
تجاری برای فروشندگان مواد غذایی
3-1-2-3-4)
راهنمای دکوراسیون و چیدمان واحد
تجاری برای لوازم خانگی
3-1-2-3-5)
راهنمای دکوراسیون و چیدمان واحد
تجاری برای لوازم آرایش و بهداشتی
3-1-3)
راهنمای دکوراسیون و چیدمان واحد
اداری
3-1-3-1)
راهنمای دکوراسیون و چیدمان واحد
اداری صفی
3-1-3-1-1)
راهنمای دکوراسیون و چیدمان واحد
برای موسسات دولتی
3-1-3-1-2)
راهنمای دکوراسیون و چیدمان واحد
برای دفاتر مرکزی شرکت ها
3-1-3-2)
راهنمای دکوراسیون و چیدمان واحد
اداری ستادی
3-1-3-2-1)
راهنمای دکوراسیون و چیدمان واحد
برای بانک ها
3-1-3-2-2)
راهنمای دکوراسیون و چیدمان واحد
برای شرک های بیمه
3-1-3-2-3)
راهنمای دکوراسیون و چیدمان واحد
اداری برای شرکت ها
راهنمای
دکوراسیون و چیدمان و
تهیه واحد کارمندان
3-2-2-1)
راهنمای دکوراسیون و چیدمان واحد برای کارمندان دولت
3-2-2-2)
راهنمای دکوراسیون و چیدمان برای کارمندان بخش خصوصی
3-2-3)راهنمای
دکوراسیون و چیدمان محل کسب و کار پزشکان
3-2-4)راهنمای
دکوراسیون و چیدمان محل کسب و کار فرهنگیان
3-2-5)راهنمای
دکوراسیون و چیدمان محل کسب و کار تاجران
3-2-6)راهنمای
دکوراسیون و چیدمان محل کسب و کار شب
کارها
راهنمای دکوراسیون و چیدمان واحد برای افراد کم درآمد
3-3-2) راهنمای دکوراسیون و چیدمان برای افراد با درآمد متوسط
3-3-3) راهنمای دکوراسیون و چیدمان برای افراد پردرآمد
3-4) راهنمای دکوراسیون و چیدمان از
دیدگاه موقعیت اجتماعی - شغلی
3-4-1) راهنمای دکوراسیون و چیدمان برای افراد حقوقی
3-4-1-1) راهنمای دکوراسیون و چیدمان واحد برای شرکت های خصوصی
3-4-1-2) راهنمای دکوراسیون و چیدمان واحد برای شرکت های دولتی
3-4-2) راهنمای دکوراسیون و چیدمان برای اشخاص حقیقی
3-4-2-1)راهنمای دکوراسیون و چیدمان برای اشخاص شغل آزاد
3-4-2-2) راهنمای دکوراسیون و چیدمان برای کارمندان
3-4-2-3) راهنمای دکوراسیون و چیدمان برای اصناف
3-4-2-4)راهنمای دکوراسیون و چیدمان واحد برای فروشندگان
3-5) راهنمای دکوراسیون و چیدمان واحد با
توجه به سن دکوراسیون و چیدمان اران
3-5-1) راهنمای دکوراسیون و چیدمان افراد زیر 20 سال
3-5-2) راهنمای دکوراسیون و چیدمان افراد بین 20 تا 40 سال
3-5-3) راهنمای دکوراسیون و چیدمان افراد بالای 40 سال
3-6) راهنمای دکوراسیون و چیدمان واحد با
توجه به سبک زندگی
3-6-1) راهنمای دکوراسیون و چیدمان واحد برای کسانی که به سبک سنتی زندگی می کنند
3-6-2) راهنمای دکوراسیون و چیدمان واحد برای کسانی که به سبک های مدرن زندگی می کنند
3-7) راهنمای دکوراسیون و چیدمان واحد با
توجه به روحیات روانشناسی
3-7-1) راهنمای دکوراسیون و چیدمان واحد برای افراد برنگرا
3-7-2) راهنمای دکوراسیون و چیدمان واحد برای افراد درونگرا